סופלה שוקולד להכנה ביתית

מצרכים:
ל-4 מנות זוגיות ענקיות:
300 גרם שוקולד מריר
250 גרם חמאה
חצי כוס סוכר (100 גרם)
2 ביצים שלמות + 6 חלמונים
2 כפיות ברנדי (10 מ";ל)
חצי כוס קמח (70 גרם)

להחביא בפנים – טעים במיוחד ! :
8-12 קוביות שוקולד לבן

לקישוט:
אבקת סוכר , סוכריות צבעוניות או כלל שום דבר לקישוט.

להגשה:
4 כדורי גלידה חמים במילוי שוקולד מריר חם עם סירופ.

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-200 מעלות. ממיסים שוקולד, חמאה וסוכר במיקרוגל או מעל סיר אדים.
בקערה נפרדת טורפים ביצים, חלמונים וברנדי. מוזגים מעט מתערובת השוקולד החמה לקערה עם הביצים ומערבבים היטב. מעבירים את כל תערובת הביצים לקערה עם תערובת השוקולד ומערבבים היטב (תהליך זה נקרא השוואת טמפרטורות ומבטיח שהביצים לא ייקרשו במגע עם השוקולד החם).
מוסיפים קמח וטורפים עד שהתערובת חלקה ללא גושים. מוזגים את התערובת לכלים, עד 3/4 גובה הדפנות. מטביעים במרכז כל כלי 2-3 קוביות שוקולד לבן.
אופים כ-20 דקות, עד ששולי העוגה יציבים והמרכז עדיין נוזלי.
מוציאים מהתנור ומגישים מיד (לא שוכחים להזהיר את האורחים שהכלים לוהטים). מומלץ לקשט עם אבקת סוכר מלמעלה ולהגיש עם כדור גלידה (עדיף להניח את הגלידה בקערית נפרדת ולא מעל העוגה החמה, שלא תימס מהר מדי).

לסיום קרדיטים:
מדריך – SexyWarz אסף.
מתכון – קרין גורן.
תמונה – אינטרנט .
~פורסם ב – Fxp.co.il – אוכל ומתכונים.~