מתכון לכרובית מטוגנת קריספית

מתכון לכרובית מטוגנת קריספית.

לא רק לארוחת צהריים או לערב. אני מכינה את המתכון לכרובית יחד עם ילדי. מתכון פשוט ומהיר וקוטף המון מחמאות. אני זוכרת את המסעדות של פעם, שהיו מגישות כרוביות מצופות ומטוגנות.

הנה לכם אחד כזה.

מתכון לכרובית מטוגנת קריספית

מצרכים:
כרובית אחת בנונית
פירורי לחם
2ביצים
חצי כוס פטרוזיליה וכוסברה קצוצים
אבקת מרק
כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
חצי כפית קארי

אופן הכנה:
להרתיח את הכרובית 7 דקות במים רותחים.
להוציא למסננת ולקרר.
לערבב היטב את הביצים עם הירק והתבלינים.
לטבול את הכרובית בביצה ואחר כך בפירורי לחם ולהכניס לשמן רותח עד קבלת צבע זהוב יפייפה.

טיפ: לשומרי המשקל שבינינו, ניתן לאפות בתנור ,על 180 מעלות כ- 40 דקות. או עז הזהבה.