מתכון לטרמיסו המקורי

כבר המון זמן אני מחפשת את המתכון המושלם לטרמיסו. קינוח סופר טעים עם גבינת מסקרפונה ושמנת בשילוב רום.

החלטתי לנסות ולהכין לבד. ברור שלקח לי 4 ניסיונית עד שהצלחתי להגיע למתכון המושלם.

אז, הנה לכם המתכון המקורי לטרמיסו מושלם. קינוח בכוס

מצרכים:
600 גרם גבינת מסקרפונה
גביע שמנת מתוקה
200cc רום
וניל
2 כפות מיץ לימון
4 חלמונים
100 גרם סוכר
4 חלבונים
100 גרם סוכר
אינסטנט פודיג וניל
ביסקוטים
אספרסו חזק/נס קפה חזק מאוד

אופן הכנה:
את הביסקוטים טובלים בתרכיז הקפה ומסדרים שכבה בתחתית הכוס.
את השמנת המתוקה מקציפים יחד עם האינסטנט וניל,רום,וניל ומיץ לימון.
מקפלים את זה יחד עם הגבינה.
את ה100 גרם סוכר וה4 חלמונים מקציפים יחד ומקפלים עם תערובת הגבינה והשמנת.
את 4 החלבונים מקציפים יחד עם הסוכר ואז מקפלים עם שאר התערובת בעדינות עד אחידות.
להכניס לשק זילוף עם ראש משונן ולזלף לכוס מעל השכבה של הביסקוטים.
מעל הזילוף לסדר עוד שורה של ביסקוטים טבולים בקפה ולסגירה זילוף כפרחים או לישר.
לפזר מעל אבקת קקאו ולהכניס לקירור.