קציצות הבקר של ישראל פלדמן – ללקק את האצבעות

המצרכים להכנה

500 גר' בשר טחון
בצל גדול
2 עגבניות בינוניות
צרור פטרוזיליה
3 שיני שום
2 כפות פירורי לחם
כף שמן
רסק עגבניות
תבלינים: מלח, פלפל, כמון, קינמון, פפריקה אדומה

אופן ההכנה:




בתוך קערה גדולה מגרדים בצל גדול, קוצצים את שיני השום ואת צרור הפטרוזליה ומערבבים. אל תערובת זו מוסיפים את הבשר הטחון מבית ישראל פלדמן בשר ואת השמן, התבלינים ופירורי הלחם. מערבבים הכל עד ליצירת מקשה אחת.

במקביל חותכים את העגבניות לקוביות גסות, מטגנים קלות בסיר רחב ועמוק ומוסיפים מים רותחים (כחצי סיר). לאחר מכן, מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים עד לקבלת מרקם סמיך ומביאים לרתיחה. כאשר המים רותחים, מגלגלים את תערובות הבשר לכדורים ומניחים בעדינות בסיר. לאחר מכן, מנמיכים את האש ומחכים כשעה עד שהתבשיל מוכן ובתיאבון!