מתכון לשווארמה הודו

אין כמו שווארמה. מתכון לשווארמה כמו במסעדה. כל כך פשוט להכין שווארמה בבית, אתם לא תאמינו. בשר הודו נקבה קצת תיבול וראס אל חנות.חובה לנסות

מתכון שווארמה הודו ביתית,

1 קילו שווארמה הודו נקבה.
4 בצלים חתוכים גס
4 כפות שמן זית
1 כף כמון
1 כף "ראס אל חנות" תבלין מרוקאי מתוק.
1/2 כפית פפריקה מרוקאית מותקה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גס

אופן ההכנה:
חותכים את בשר השווארמה לרצועות דקות.
מטגנים עם מעט שמן זית את הבצל עד להזהבה ומניחים בקערה.
מוסיפים מעט שמן זית למחבת ומטגנים את בשר השווארמה. לאחר כ- 3 דק' מוסיפים את התבלינים
וממשיכים בטיגון של עוד 5 דק' בלבד.
שימו לב: בשר הודו נקבה נוטה להתייבש בבישול ארוך!
מנת שווארמה כמו במסעדות.
ניתן לאכול את השווארמה בטורטייה מקסיקנית או על מצע של פירה