מתכון לקבב אנטריקוט

מתכון קבב אנטריקוט למנגל ביתי.

מתכון ממש פשוט,מהיר וטעים לקבב אנטריקוט. אם אין לכם בשר אנטריקוט, אתםמוזמנים לעשות מכל סוג של בשר טחון.

המצרכים:
חצי קילו בשר אנטריקוט טחון גס (טחינה אחת)
1 בצל קצוץ דק
1 חבילת כוסברה
1 חבילת פטרוזיליה
כפית וחצי ראס אל חנות
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גס
1 כפית כמון
4 כפות שמן
3 כפות מים קרים
אופן הכנה:

בקערה מניחים את הבשר ,מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים יחד.
שימו לב!!
לקבלת קציצה רכה ואורירית אין צורך להכניס סודה לשתיה או לחם!!!
רק לערבב בצורת קיפול (כמו קצפת) את תערובת הבשר כ- 5 דקות.
פעולה זו מכניסה אוויר אל תוך הקציצה והיא זו שגורמת לה להיות רכה.
מניחים במקרר לשעה מנוחה.
מכינים קבב כמו שאתם אוהבים
מדליקים מנגל,פותחים בקבוק בירה וקדימה לעבודה.
מניחים את הקציצות על המנגל כ-3 דקות מכל צד.
מכינים טחינה ירוקה ליד ובתאבון.
שלכם,

  1. Nir Food