איך מכינים שניצל מתובל? מתכון שימושי של ישראל פלדמן

מי מאיתנו לא אוהב שניצל? המאכל העשוי חזה עוף הפך לפופולרי במיוחד על ישראלים רבים. מדובר במאכל טעים וקל להכנה. חברת ישראל פלדמן בשר מביאה לכם מתכון טעים במיוחד לשניצל, בזמן הכנה קצר במיוחד!

ישראל פלדמן בשר
ישראל פלדמן – שניצל מתובל (rakratchada torsap)

מצרכים להכנת השניצל

חזה עוף (כ-1 ק"ג יספיק להכנת שניצלים ל-5-8 אנשים)
כמון טחון – בין חצי כפית לשתי כפיות
פיטרוזיליה מיובשת – כף אחת
פלפל שחור (לפי הטעם)
מלח
קמח לבן
אופן ההכנה

ראשית, עליכם להחליט כיצד אתם רוצים את השניצל שלכם. מומלץ לפרוס את חזה העוף באופן דק, או לבקש זאת מהקצב שלכם. אם אתם לא מצליחים, חתכו את הבשר לרצועות. ההמלצה היא לחתוך חתיכות דקות שהטיגון שלהן יהיה קצר וטוב. לאחר שחתכתם, הכניסו את השניצל לקמח ולתערובת של ביצה טרופה עם שאר המרכיבים, והכניסו לשמן חם. בתאבון!