מילפיי פירות יער עם בצק עלים

בצק פילאס מרודד מופשר ומחולק למלבנים בגודל 10X5 ס"מ
1/2 כוס סוכר
לקרם:
150 גרם שוקולד לבן קצוץ
1מיכל שמנת מתוקה
1 חבילת אינסטנט פודינג
1 כוס חלב
2 כפות סוכר
לרוטב פירות יער:
100 גרם פירות יער קפואים
2 כפות סוכר
אופן ההכנה:
הכנת מלבני הפילאס:
מניחים מלבני בצק פילאס על תבנית המכוסה בנייר אפייה.
מכניסים את התבנית עם מלבני הבצק לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ- 180 מעלות, ואופים במשך כ- 15- 10 דקות, עד לקבלת צבע זהוב. מוציאים את התבנית מהתנור, ומצננים. שומרים את דפי הפילאס בכלי אטום.
הכנת הקרם:
מוסיפים את השוקולד הלבן לבן מרי וממיסים.
יוצקים מיכל אחד של שמנת מתוקה לקערת מיקסר. מוסיפים 2 כפות סוכר, 1 כוס חלב ושקית אינסטנט פודינג, ומקציפים עד קבלת מקצפת מוצקה. מוסיפים לקערה את השוקולד המומס ומקפלים, עד קבלת מרקם אחיד וחלק. מצננים במקרר במשך כ- 4 שעות לפחות.
הכנת רוטב פירות היער:
מוסיפים לסיר את פירות היער והסוכר ומבשלים במשך מס' דקות, עד שמתקבל רוטב סמיך.
הרכבת הקינוח:
מניחים בצלחת הגשה מלבן פילאס. מעליו מזליפים בעזרת מזלף עם פייה רחבה מן הקרם. מניחים מעל הקרם את המלבן השני ומעל מזליפים מן הקרם שוקולד לבן. מעל מניחים מלבן שלישי ושוב מזליפים את הקרם. יוצקים מעל מרוטב פירות היער, ומגישים.
בתאבון…..