עוגת קרם וניל ומחית פירות יער

עוגה מדהימה עם קרם וניל ופירות יער
מצרכים:
לקלתית:
1 חבילה (450×2 גרם) בצק פריך מתוק, מופשר לפי הוראות היצרן

לקרם:
1 מיכל שמנת מתוקה.
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
2 כפות סוכר
1 כוס מים

למחית פירות היער:
70 גרם פירות יער קפואים שהופשרו.
2 כפות סוכר
מיץ לימון מחצי לימון סחוט

לקישוט:
דובדבנים

אופן הכנת הקרם:
מוציאים גליל אחד מחבילת הבצק (450 גרם) ואת הגליל השני אפשר לשמור בהקפאה ומפשירים.
מניחים את הבצק בתבנית פאי בקוטר 24 ס"מ, וחותכים את הקצוות המיותרים. מהדקים לתחתית ולדפנות התבנית. מחוררים את הבצק בעזרת מזלג. מכניסים את התבנית לתנור אפייה, שחומם מראש לטמפרטורה של כ- 180 מעלות, ואופים במשך כ-25 דקות, עד שהבצק מקבל גוון זהוב. מוציאים את התבנית מהתנור, ומצננים.

הכנת מחית פירות היער:
מכניסים את כל מרכיבי המחית לסיר קטן, מביאים לרתיחה, ומבשלים על להבה בינונית, במשך כ- 5 דקות, תוך כדי ערבוב. מורידים את הסיר מהכיריים, ונותנים למחית להצטנן מעט.

הכנת הקרם:
מוסיפים לקערת מיקסר את השמנת המתוקה, הסוכר, אבקת אינסטנט פודינג, והמים, ומערבלים עד קבלת קרם וניל יציב.
הרכבת הפאי:
מורחים את מחית פירות היער על בסיס הפאי בשכבה אחידה. מעל נמרח את קרם הווניל.
נכניס את הפאי למקרר למשך כשעתיים. מוציאים את הפאי, ומקשטים לפני ההגשה בדובדבנים. בתאבון……