עוגת גבינה מדהימה וטעימה לחך עם פירות העונה

מצרכים:
לקלתית:
250 גרם ביסקוויטים
125 גרם חמאה
40 גרם סוכר חום כהה

למילית הגבינה:
4 גביעי גבינת שמנת
200 גרם סוכר לבן
3 כפות מיץ לימון סחוט טרי
2 כפיות תמצית וניל טובה
קורט מלח
3 כפות קמח
5 ביצים גדולות

לציפוי:
400 מ"ל שמנת חמוצה, בטמפרטורת החדר (2 גביעים)
3 כפות סוכר
1/2 כפית תמצית וניל
תותים פרוסים
3 קיווי פרוסים

אופן ההכנה:
לקלתית:
מוסיפים את כל המצרכים של הקלתית למעבד מזון ומעבדים, עד קבלת פרורים דביקים.
להדק את הפירורים לתחתית ולדפנות הפנימיות של תבנית אפייה קפיצית שבקוטר 24 24 ס"מ. להכניס את התבנית עם הקלתית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ- 180 מעלות, ולאפות במשך כ- 10 דקות.
להוציא את התבנית מהתנור ולצנן.

הכנת מילית הגבינה:
להוסיף את הגבינות , הסוכר, הלימון, הניל והמלח לקערה, ולערבב, שמתקבל מרקם אחיד וחלק.
להוסיף לבלילת הגבינה את הקמח, ולערבב מעט, להוסיף את הביצים (בכל פעם ביצה אחת, ולערבב עד שהביצה נבלעת בתערובת.
לצקת את בלילת הגבינה על הקלתית, ולאפות במשך כ- 55 דקות, עד שמילית הגבינה מקבלת גוון זהוב. להוציא את התבנית עם העוגה מהתנור, ולצנן במשך כ-10 דקות.

לציפוי:
לערבב מצרכי הציפוי, לצקת על העוגה ולאפות במשך כ- 5 דקות עד שהשמנת מתייצבת.
להוציא מהתנור, ולצנן. ולהעביר את העוגה לקירור במקרר למשך הלילה.
לפרוס את התותים והקיווי, ולסדר על העוגה במעגלים.

בתאבון…