מרק בשר תימני אמיתי

מרק בשר תימני

2 קילו בשר מס' 5 חתוך לקוביות.
2 בצלים חתוכים לקוביות
6 שיני שום קצוצות
5 תפוחי אדמה חצוים
2 כפיות חוויאג'
1 כפית כמון
1 כף פפריקה אדומה
1/2 כפית פפריקה חריפה
1 כפית מלח
1 כפית פלפל גרוס
ליטר וחצי מים

אופן ההכנה:

לקמח את חלקי הבשר ולסגור בטיגון קצר במחבת.
באותה מחבט לטגן בצל ושום עד להזהבה והחזיר את הבשר ולהוסיף פלפל גרוס.
לטגן כדקה נוספת .
הוסיפו את הבשר,הבצל והשום לסיר והוסיפו מים או ציר בשר.
יש להרתיח את המרק ואז להוסיף חוויאג',כמון,פפריקה אדומה וחריפה ומלח.
להרתיח כ30 דק' ולהוריד לאש נמוכה ולבשל כ-שעתיים וחצי לפחות.
לאחר מכן יש להוסיף את תפוחי האדמה ולבשל עוד כשעה לפחות.
מידי פעם יש צורך לטעום את המרק ולתקן תיבול במידת הצורך.
בדרך כלל תצטרכו להוסיף מעט מלח,וחוויאג'.
לקבלת מרק בשר סמיך יש להסיר את המכסה ולבשל עוד 30 דק'.