מתכון להכנת פילה סלמון מעולה

 מתכון להכנת פילה סלמון מעולה

דג הסלמון הוא אחד הדגים האיכותיים והחביבים ביותר על חובבי הדגים בארץ

ישראל פלדמן מביא לכם מתכון לא ארוך ואפילו פשוט להכנת פילה טעים במיוחד. דגי סלמון מיובאים ומשווקים על ידי ישראל פלדמן בשר.

המצרכים הדרושים:

פילה דג סלמון

לימון שלם

פלפל שחור גרוס ולא טחון

פפריקה חריפה גרוסה

שמן

לאניני טעם – עלי רוזמרין

כיצד מכינים

יש לדאוג שהדג נקי ושטוף. לאחר מכן יש לסחוט את הלימון ולהשרות את הדג במיץ הלימון. המתינו כעשר דקות ולאחר מכן הוסיפו פפריקה, פלפל ומלח על פי הטעם

לאחר מכן, חממו תנור לטמפרטורה שבין 160 ל-200 מעלות. מרחו שמן בצורה עדינה על תבנית אפייה והניחו את הדג בתבנית

כסו בנייר כסף והכניסו לתנור שחיממתם מראש. בתום כ-20 דקות בתנור, בדקו שהדג הפך למבושל, הוציאו את נייר הכסף והכניסו ללא יותר מחמש דקות. בתאבון!יאמיי