הדג של עלמה- דג דניס עם עשבי תיבול ולמון גראס

מתכון לדג דניס עם עשבי תיבול והפתעה בפנים.
את יום שישי אצלנו בבית אנחנו פותחים עם דג. לא משנה איזה העיקר שיוגש דג לשולחן.
דג מרוקאי, דג חריימה, דג ברוטב או ברבוניות מטוגנות.
הנה לכם מתכון לדג דניס עם עשבי תיבול פשוט מאוד להכנה.

מצרכים:

2 דג דניס או כל דג שאתם אוהבים
7 ענפי טימין טרי או יבש
7 ענפי זעתר / אורגנו טרי או יבש
1  למון גראס טרי, חתוך לאורך
7 שיני שום כתושים
1 לימון חתוך לעיגולים
מלח גס
פלפל גרוס
8 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

חורצים לדג כ -3 חריצים עמוקים בגב הדג.
את חלקו הפנימי של הדג  משמנים בשמן זית, זורקים חצי מכמות עשבי התיבול, למון גראס וכמחצית מהשום.
מתבלים במלח ופלפל ומכניסים כ- 3 עיגולי לימון טריים.
את חלקו החיצוני של הדג משמנים גם כן,ומוסיפים מעל את עשבי התיבול וחתיכות הלמון גראס.
מוסיפים את השום הכתוש על הדג וכמובן מלח גס ופלפל גרוס.
מחממים תנור ל- 160 מעלות.
אין צורך לעטוף את הדג!! מכניסים לתנור על גבי נייר אפיה ואופים כ 15-20 דקות.
זהו.

הנה לכם מתכון לדג דניס עם עשבי תיבול ליום שישי