קיש חצילים , עגבניות וגבינת פטה

קיש הדגל שלנו – חגיגי ומפואר . חצילים, עגבניות שרי תמר וגבינת פטה בתחתית
קיש גבינות וחצילים מרשים וקל !!! שבועות שמח

לקלתית שתמיד מצליחה ואף פעם לא מאכזבת – בצק שק״מ

1 שמנת חמוצה
1 מחמאה רכה
1 קמח אוסם קטן – תופח

לערבב את כל החומרים לבצק ולכסות במגבת 10 דק׳

לקיש :
1 קובייה גבינת פטה / בולגרית
1 חציל פרוס ומטוגן
צרור עגבניות שרי מחוברות

לרויאל :
1 שמנת מתוקה
2 ביצים
מלח , פלפל שחור ואגוז מוסקט

אופן ההכנה :
לרדד את הבצק ולהניח בתבנית פאי מתפרקת.
לפורר את גבינת הפטה על גבי הבצק בשכבה אחידה .
לטרוף יחד את חומרי הרויאל.
לשפוך את מלית הרויאל על הגבינה בערך 3/4 גובה מגובה התבנית – לא למלא יותר מידי אחרת בתנור המלית תתחיל להישפך החוצה.
לסדר את החצילים המטוגנים ועגבניות השרי ולאפות ב 180 מעלות 40 דק׳.