מתכון לדלורית ממולאת קוסקוס

מתכון לדלורית ממולאת קוסקוס. אם אתם רוצים באמת להרשים את האורחים, אתם מוזמנים לראות את המתכון המושלם לקוסקוס בדלורית. מנה טעימה עם נגיעות מתוקות(בגלל הדלורית). הרבה צבע וכמובן מנה מושלמת לארוחת שישי או ערבי חג.

 

מצרכים:
דלורית
שקית קוסקוס דק
100 גרם שקדים חתוכים
צרור פטרוזיליה
כפית מלח
כפית אבקת מרק
חצי כפית פלפל שחור טחון
כף שמן זית
אופן הכנה:
מכינים את הקוסקוס לפי השלבים של השקית ולהוסיף את האבקת מרק,מלח ופלפל שחור.
חותכים את הדלורית לשניים לרוחב ומנקים את הגרעינים.
שמים את הקוסקוס המוכן בקעריות הדלורית שנוצרו.
מפזרים כף שמן זית מעל כל חצי של דלורית.
מכסים בנייר אלומיניום ואופים 45 דקות בחום בינוני נמוך 160 מעלות.
לבנתיים קולים את השקדים ומניחים להם להתקרר.
קוצצים את הפטרוזיליה ומניחים בצד.
כשהדלורית מוכנה מוצאים מהתנור מפזרים את השקדים והפטרוזיליה למעלה ומגישים חם…