מתכון לפאד תאי מסעדת הסוהו

מרכיבים: כמות:
איטריות אורז 5 מ“מ
מושרות במים פושרים לריכוך 2 חבילות
גזר קלוף ופרוס למקלות 2
כרוב לבן פרוס לרצועות 2 כוסות
קוביות טופו 2 כוסות -ניתן להחליף בפרגיות

נבטים סיניים 1 חבילה
בצל ירוק פרוס 4 גבעולים
ביצים 4
מעט שמן סויה
רוטב סויה
רוטב צ‘ילי מתוק
ציר עוף או מים
2 כפות
מלח
סוכר
לקישוט:
בוטנים קצוצים
פלח לימון

אופן הכנה
מחממים מחבת ווק היטב ומוסיפים את השמן ומכינים חביתה
מקושקשת מהביצים
מוסיפים את הירקות והטופו, מערבבים מעט, מוסיפים מעל סויה
ציר ומעל את האטריות ורוטב הצ‘ילי
מוסיפים נוזלים לפי הצורך והטעם, ומערבבים עד שהאיטריות רכות
מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל בוטנים קצוצים ופלח לימון בצד